• Portal Hakkalyakin Board Portal
  • Forum Hakkalyakin Board Forum
  • Search Search
  • Help Community >
    • Forum Statistics Forum Statistics
    • Forum Team Forum Team
  • Calendar Calendar
  • Members JAMPS Members
  • Support Support >
  • Linkler Linkler>
    • PIXIZ
    • EZGIF
    • PEXEL
    • PIXABAY
    • BLOGIF
    • FREEPIC
    • OIEDiTOR
    • FOTOBEAR
    • COOLTEXT
Raşit Tunca Board
ANASAYFA -- FORUMUMUZA ÜYE OL -- ÜYE GiRiSi YAP

Raşit Tunca Board > GENEL KÜLTÜR > GENEL KÜLTÜR BiLGiLERi MAiN > Sanal Dergi > Windows 10 da Klavye Değişikliği Nasıl Yapılır Resimli Anlatım >

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.92/5 - 64 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü
Windows 10 da Klavye Değişikliği Nasıl Yapılır Resimli Anlatım
Raşit Tunca
CO-ADMiN
**
CO-Admin
Yorumları: 20,821
Konuları: 19,652
Teşekkür Puanı: 0
Futbol Takımı: Galatasaray
Oku-1  05-26-2019, 12:27 PM (Son Düzenleme: 06-10-2024, 10:26 PM, Düzenleyen: Raşit Tunca.)

Windows 10 da Klavye (Dil) Değişikliği Nasıl Yapılır? (Resimli Anlatım)

Windows 10 Klavye değişikliği diğer Windows işletim sistemlerinden farklı yapılıyor. Bu yazımızda Windows 10 Klavye Değişikliği Nasıl Yapılır? sorusuna cevap vermeye çalıştık. Yapamadığınız veya sormak istediğiniz bir soru varsa yorum kısmından bize iletebilirsiniz. Windows 10 tüm sürümlerinde klavye değişikliği yöntemi aynıdır. Hazırsak başlayabiliriz.

Konu anlaşılmaz ise aşağıda videosu bulunmaktadır. İzleyebilirsiniz.
Windows 10 Klavye Değişikliği (Resimli Anlatım)

1- Başlar kısmında Ayarları seçiyoruz.

2- Açılan pencerede Zaman ve Dil kısmını seçiyoruz.

3- Açılan pencerede Bölge ve Dil kısmını seçip Türkçe yazan dil kısmının üzerini klikliyoruz ve Seçenekler diyoruz.

4- Klavye Ekle diyoruz ve  hangi klavyeyi kullanacaksak onu klikliyoruz. İşlemimiz tamamdır.

5- Son olarak diyelim F Klavyeyi ekledik ancak Q klavyeyi kullanmayacağız. Dilerseniz kaldırabilirsiniz. İkisini bir arada kullanmak isityorsanız CTRL+SHİFT tuşlarına basmanız yeterli. Bu tuşlar ile klavyeler arasında geçiş sağlıyor. Klavye değişikliği kısayol tuşudur.

CTRL+SHİFT: Klavyeler arasında geçiş sağlamak için kullanılan kısayol tuşudur. F Klavyeden Q Klavyeye veya Q Klavyeden F Klavyeye gibi.

Twittear

Signing of Raşit Tunca
Raşit Tunca
Sevgiler Saygılarla Sunarım
Smileys-2
www Bul
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
New-2 Ney Nedir? Ney Nasıl Yapılır? Yapımı için Yeşil Su Kamışları Raşit Tunca 0 1,272 10-26-2023, 06:51 AM
Son Yorum: Raşit Tunca
Oku-1 Bankadan&ATM den Para Nasıl Çekilir? ve Banka Hesabı Nasıl Kapatılır? Raşit Tunca 0 1,340 01-01-2023, 10:08 PM
Oku-1 Windows 10 da Dil Değiştirme Nasıl Yapılır Resimli Anlatım Raşit Tunca 0 1,598 05-26-2019, 12:42 PM
Oku-1 Siber Saldırı Nedir? Siber Saldırı Nasıl Yapılır? Önlemleri Nelerdir? Raşit Tunca 0 1,505 03-23-2019, 11:15 PM
Oku-1 Saç Kaynağı Nedir Nasıl Yapılır, Kaynak Çeşitleri Nelerdir Raşit Tunca 0 1,455 03-23-2019, 12:39 PM
Oku-1 Tıpa Nasıl Yapılır? - Şarap Şişeleri için Kullanılan Mantar Tıpa - Dıkaç Raşit Tunca 0 1,541 12-30-2018, 02:03 PM
Oku-1 Nalıncılık – Takunyacılık - Nalin Nasil Yapilir? Raşit Tunca 0 1,776 09-01-2018, 09:19 AM

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Dost Sayfalar1:

• Bizde Forum
  • Bizde Blog
  • Dini Forum
  • Raşit Tunca
  • RT3 Board

Dost Sayfalar2:

• www.raşit.tunca.at
  • Raşidi Tarikatı Blog
  • Efsane Board
  • Raşit Tunca
  • Bilge Forum

Sosyal Medya Hesaplarımız

• Raşit Tunca Board
  • Yukarı Git
  • Arşiv
  • RSS
  • impressum
  • Hakkımda
  • iletişim Adresimiz
Support yardım | RAŞiT HOCA | Tarih: 04-05-2026, 08:35 PM Türkçe Çeviri: MyBB, Yazılım: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. | Theme JAMPS